Ett Nytt Roligt År i Sockenstugan!

Posted by adminbohmwebb on 11 januari, 2023 in Okategoriserade |

Då har vi ett nytt år igen, det går fort känns det som. Vårt mål i år är att fortsätta med Bohms porträttbilder, glasplåtarna. Sen hoppas jag att vi kan få till en studiecirkel med folk från byarna, för att börja samla bilder från hela kommunen. Nästa evenemang blir Doroteadagarna den 4 februari, då har vi öppet i Sockenstugan mellan 11-15, och Västerbottens Museums mässa den 25-26 februari på MB i Dorotea, där ska vi vara med men inte bestämt hur än. Vi tar även emot foton för scanning, ta kontakt med mig på: Länk till annons här:>>>>>>>>>>

doroteasbildarkiv@gmail.com eller 0702608961 Christer Oscarsson

Bohms glasplåtar ligger i såna här lådor.

Copyright © 2017-2024 Doroteas Bildarkiv All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com