Välkommen till Doroteas Bildarkiv!

Posted by adminbohmwebb on 15 mars, 2017 in Okategoriserade |

Välkommen till Doroteas Bildarkiv, här kan vi lägga ut bilder från hela Dorotea Kommun, men tyngdpunkten kommer att från början ligga på Karl-Otto Bohms bilder, fotograf som har jobbat sen 1947 i Dorotea och är ”still going strong”.

Hembygdsföreningen har fått överta alla hans bilder och negativ, vi har börjat att scanna hans glasplåtar som är ca: 6000st, sen har han en ansenlig mängd negativ, nästan allt är fotat här i Dorotea. En bildskatt helt klart. Vi kommer att lägga upp bilder i vårat fotogalleri eftersom, gå in i fliken ”Bildarkiv” eller ”Uppdateringar”

Alla andra bilder från kommunen kommer vi att dela in i byaområden osv. Hur det ska gå till att skicka in bilder till oss kommer vi att redogöra för här och i annons i Dorotea-Aktuellt, när vi är redo för det.

Just nu Mars-April 2017 är sajten under uppbyggnad.

ALL INFO KOMMER UNDER DETTA INLÄGG.

Vi hör av oss!

// Scanningsgänget / Christer Oskarsson

Copyright © 2017-2024 Doroteas Bildarkiv All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com