Julfriden är nu slut: Nytt år – Nya händelser!

Posted by adminbohmwebb on 19 januari, 2022 in Okategoriserade |

Ja, så är det nytt år igen, under helgerna som har varit har vi jobbat med en ansökan till Riksantikvarieämbetet om stöd för att digitalisera Karl-Ottos bildskatt, projekttiden är 30 månader för 2.5 heltider. Så nu får vi hålla alla tummar som går. Veckan efter skyltlördagen, den 2 december 2021 så fick vi besök på Sockenstugan av styrelsen för Konstvägen 7 älvar, det var Greger som fixade besöket, han sitter i styrelsen också. Vi visade bilder på datorn, hur vi scannar bilderna, vilken utrustning osv som vi har. Vi hade ju planscher sen skyltlördagen uppe också. Bo Nilsson, som är ordförande i Konstvägen- är även ordförande i Västerbottens Hembygdsförbund. Alla tyckte det var en helt unik bildskatt. Det är bra att vi får sprida info om Bildarkivet.

Copyright © 2017-2024 Doroteas Bildarkiv All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.2, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com